Kokedama workshop

Vill du lära dig hur man gör en japansk mossboll? Kom till vår workshop!
Jag har mycket erfarenhet av Kokedama och har experimenterat många olika recept som är enkelt att göra och ta hand om.
Jag har lagt mycket tid på att undersöka material också, och kommit på ett lokalt alternativ med hög kvalitet för att ersätta de ursprungliga japanska ingredienserna, vilket är svårt att hitta hit.
Jag ska lära er alla som jag vet om den liten grön ball, till och med historien bakom kokedaman och hur du ska ta hand om den. Kom och sätter vi igång med att göra din alldeles egna japanska mossboll!

Kommande schema för workshop

Datum Ort Plats

Pris

Baspriset är 280kr för en person/en mossboll. Ibland har vi specialerbjudande i samband med events eller marknader, så missa inte våra posts på facebook och Instagram!

Vad ingår priset?

Vid varje tillfälle tar vi med runt fyra olika växter du kan välja mellan när du ska göra din kokedama. Om du vill kan du beställa en specifik växt men det kan kosta mer beroende på vilken växt du väljer.
I priset ingår alla material som behövs för att färdigställa din kokedama samt sträng och en fat för att hänga Kokedaman.

Boka privat workshop

Ni kan boka privat workshopen på vilken tid, datum eller plats ni vill. För att boka, skicka ett mejl till oss eller kontakta oss på facebook. Ni kan till och med köpa workshopen som presentkort!

E-postadress : okenvaxtbutik@gmail.com (maila)
Facebook : Öken Växtbutik

Var ska vi mötas?

Eftersom vi (för tillfället) är onlinebaserade finns det ingen besökadress där vi kan samlas. Plats för verkstad kommer att vara ditt eget val. Hemma hos en av deltagare är en idé. Jag kan också föreslå några platser runt staden om behövs.

Antal personer Pris
1 person 600kr
2 person 800kr (400kr/stk)
3 person 1050kr (350kr/stk)
4 person 1200kr (300kr/stk)
5 person 1400kr (280kr/stk)
mer än 5 Fråga oss


*Workshopen hålls på engelska.
*Workshopen till mindre än 3 personer gäller Endast inom Malmö.
*Workshopen till mer än 4 personer kan bokas från hela Sverige samt Danmark men tillkommer en persons rundresa resekostnad från Malmö.